VIJESTI

25. 05. 2018.

Zlatna košarica: IN2 grupa proglašena Tehnološkim dobavljačem godine

Na svečanoj dodjeli nagrada Zlatna košarica 2018, održanoj sinoć u zagrebačkom Westinu, proglašena su najbolja ostvarenja u sektorima maloprodaje i industrije robe široke potrošnje za 2017. godinu. IN2 grupa osvojila je nagradu u kategoriji Tehnološki dobavljač godine kao tvrtka čije su inovacije u 2017. godini u najvećoj mjeri unaprijedile prodaju, profitabilnost, efikasnost i reputaciju maloprodavača, distributera ili proizvođača u FMCG sektoru.

Saznaj više
News image
14. 05. 2018.

Snježana Stanković nova članica Uprave IN2

Snježana Stanković pridružila se ovog mjeseca IN2 grupi u kojoj će obnašati poziciju članice Uprave za financije (CFO).

Saznaj više
News image
02. 05. 2018.

IN2 predavanja na Windaysima

Zaposlenici IN2 grupe i njihovi korisnici prezentirali su iskustva i projekte tvrtke na Windays18 konferenciji održanoj prošlog tjedna u Poreču.

Saznaj više
News image
27. 04. 2018.

Održani šesti Hospital Daysi: utjecaj GDPR-a na IT sustave zdravstva, nove generacije BIS-a, pametni zdravstveni sustavi i digitalna transformacija zdravstva

Šesta Hospital Days konferencija održana je ovog tjedna na Porečkom otoku Sveti Nikola u sklopu najveće regionalne tehnološko-poslovne konferencije Windays18, kao rezultat suradnje IN2 grupe i Microsofta.

Saznaj više
News image
09. 04. 2018.

Zdravstveni sektor: Otvorena najinovativnija bolnica u Azerbajdžanu

Azerbajdžanski predsjednik 27. ožujka službeno je otvorio novu, međunarodnu, inovativnu bolnicu Bona Dea International Hospital u Bakuu. Misija bolnice je osigurati najviše standarde zdravstvenih usluga uz implementiranje inovacija na svim razinama, a u ostvarenju tog cilja oslanja se na jake europske partnere među kojima je i IN2 grupa.

Saznaj više
News image