VIJESTI

18. 01. 2018.

Katarina Šiber Makar nova je predsjednica Uprave IN2 grupe

Katarina Šiber Makar, dosadašnja članica uprave, nova je predsjednica uprave IN2 grupe. Do promjene na vrhu dolazi desetak dana nakon preuzimanja od strane kanadske tvrtke Constellation Software Inc.

Saznaj više
News image
05. 01. 2018.

IN2 grupa s novim strateškim partnerom kreće u internacionalnu ekspanziju

Kompanija Constellation Software Inc. danas je objavila da je tvrtka u njenom vlasništvu, Vela Operating Group, odnosno njezina podružnica Aquila Software preuzela IN2 grupu, jednu od vodećih softverskih tvrtki u regiji.

Saznaj više
News image
29. 12. 2017.

IN2 lokalizacija za Microsoft Dynamics NAV 2017

IN2 grupa dobila je certifikaciju za lokalizaciju Microsoft Dynamics NAV-a 2017, za teritorij BiH, Hrvatske, Slovenije i Srbije. 

Saznaj više
News image
20. 12. 2017.

Forebit - blockchain projekt IN2 jedinstven na globalnoj razini

Prvi blockchain projekt IN2 grupe koji će globalnom tržištu ponuditi vrijedne informacije o kretanju cijena kriptovaluta zove se Forebit, a nedavno je ušao u beta fazu.

Saznaj više
News image
27. 10. 2017.

INvest2 tim u ulozi IFRS9 solution provider-a na Ernst&Young radionici

U listopadu je u Ljubljani održana Ernst&Young radionica udruženja osiguravatelja na slovenskom tržištu kapitala na temu nadolazeće IFRS9 regulative, odnosno novog međunarodnog računovodstvenog standarda. Naš Invest2 tim najavljen je kao ključni izlagatelj, te je uspješno prezentirao u potpunosti in-house razvijen poslovno/matematički model.

Saznaj više
News image