11. 11. 2016.

Nagrade za IN2 grupu na PMI konferenciji

IN2 grupa nagrađena je strukovnim priznanjima na PMI konferenciji održanoj od 9. do 11. studenog 2016. godine.

Na desetom izdanju ovog događaja koja okuplja hrvatske voditelje projekata, IN2 grupa je, zahvaljujući svojim projektima provedenima u 2015. godini, dobila nagradu za značajan doprinos u povećanju transparentnosti i poboljšanju učinkovitosti poslovanja tijela državne i lokalne samouprave. Konkretno, radilo se o projektu eSavjetovanje koji je provodio IN2 i projektu rollouta JCMS-a odnosno nadogradnji i primjeni novog sustava upravljanja predmetima i dokumentima za prekršajne sudove koji su proveli IGEA i IN2.

Na konferenciji su nagrađeni i voditelji projekata grupe, i to - Igor Gorečan za vođenje projekta eSavjetovanje, a Mario Patafta za rollout JCMS-a, odnosno nadogradnju i primjenu novog sustava upravljanja predmetima i dokumentima za prekršajne sudove.

Projekti su ocjenjivani prema nekoliko kriterija, pri čemu je najznačajnije bilo značenje projektnih ciljeva za naručitelja projekta i za širu društvenu zajednicu kao i njihovo uspješno ispunjenje. Uz ovaj kriterij koji je nosio 40 posto od ukupnog broja bodova, u obzir su se uzimali primjena strukturirane metodologije vođenja projekata, njihova kompleksnost po različitim osnovama, inovativnost te ostvarenje ciljeva iznad planiranih okvira.