09. 01. 2017.

Sanja Svilokos - nova direktorica u IN2

Sanja Svilokos pridružila se početkom ove godine menadžerskog timu IN2, odnosno nedavno formiranom Sektoru za digitalno poslovanje i nova poslovna područja u kojem će obnašati funkciju izvršne direktorice.

Na toj poziciji bit će zadužena za razvoj i implementaciju novih digitalnih rješenja koja će proširiti osnovno poslovanje IN2 grupe, a njezinim klijentima omogućiti razvijanje u koraku s digitalnom ekonomijom i potrebama tržišta. Osnivanje novog sektora korak je u provođenju strategije širenja portfelja proizvoda i usluga te ulaska IN2 na nova tržišta.

Na ovu poziciju dolazi iz digitalne agencije web.burza, u kojoj je kao Chief Operating Officer bila zadužena za strateško i operativno vođenje tvrtke, s naglaskom na vođenje projekata planiranja i implementacije velikih digitalnih rješenja. Uz navedeno, razvijala je i vodila poslove digitalnog konzaltinga, razvoj e-commerce proizvoda, poslove napredne podatkovne analitike i niz drugih poslova orijentiranih na razvoj i internacionalizaciju poslovanja. Tom iskustvu prethodilo je profesionalno iskustvo koje je stjecala na raznim menadžerskim pozicijama u područjima tehnološkog razvoja i poslovanja s korisnicima u Hrvatskom Telekomu. Vodila je niz uspješnih online i transformacijskih projekata u korisničkoj podršci, tehničkim servisima i prodaji.