NEWS

21. 09. 2022.

Kako se u IN2 grupi, koja je ove godine napunila 30, kombiniraju iskustvo i mladost

Tri desetljeća za jednu IT tvrtku ozbiljan je staž, ali ako gledamo u ljudskim godinama - IN2 grupa tek ulazi u najbolje razdoblje, a to pokazuje njihov pristup radu i ljudima.

See more
News image
21. 09. 2022.

Tim IN2 grupe postigao veliki uspjeh na Case Study natjecanju u organizaciji IEDC – Bled School of Management

Za šest naših kolegica i kolega ponedjeljak (19.9.) i utorak (20.9.) bili su rezervirani za izazovno i dinamično natjecanje Case Study Competition u organizaciji IEDC – Bled School of Management.

See more
News image
15. 09. 2022.

LIS dani 2022: LIS tim na usluzi korisnicima laboratorijskog informacijskog sustava

Konferencija „LIS dani“ korisnicima IN2 laboratorijskog informacijskog sustava donosi novosti iz informatike u zdravstvu, prezentaciju nove verzije i funkcionalnosti LIS-a, gostujuća predavanja te neizostavnu razmjenu iskustva i priliku za sudjelovanje u razvoju proizvoda.

See more
News image
15. 09. 2022.

Dvanaesti BIS dani okupili više od sto korisnika našeg bolničkog informacijskog sustava

BIS dani, konferencija za korisnike IN2 Bolničkog informacijskog sustava (BIS), održava se u Termama Tuhelj 15. i 16. rujna ove godine.

See more
News image
12. 09. 2022.

IN2 grupa domaćin Juniper Group Organic Growth konferencije

Trodnevna konferencija čiji je cilj razmjena najboljih praksi i iskustava unutar Juniper grupe održava se ove godine u Zagrebu, sjedištu IN2 grupe.

See more
News image
Our websites use cookies to give you the best user experience possible. Please read our Privacy policy for more details. By browsing the website you agree to the Terms of use.