09. 02. 2023.

9. modul Leadership programa „Rastemo iznutra“

Ovaj tjedan održan je prvi ovogodišnji modul našeg Leadership programa „Rastemo iznutra“ čime su do završetka ovog zanimljivog razvojnog putovanja naših polaznika ostala još samo dva modula, ali i mentoring dio programa.

Nakon što su, od našeg zadnjeg javljanja u Vijestima, prethodno osvijestili kritičnu ulogu voditelja u jačanju povjerenja među članovima tima, a onda se i upoznali sa poslovnim izvještajima, tehnikama financijske analize i ključnim pokazateljima izvedbe (KPI), ovaj put su polaznici (a na tragu poznate maksime Jacka Welcha 'Change before you have to!') naučili nešto više o modelima promjene, otporima i metodama upravljanja istom, kako na osobnoj tako i na organizacijskoj razini. Kao i svaki put do sad, niti ovaj put nije nedostajalo osobne energije, zabave i smijeha, žustre rasprave, ali i praktičnih spoznaja kojima je ovaj cjelokupni program ispunjen od prvog dana sa ciljem jačanja ljudskih i profesionalnih kompetencija naših polaznika.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.