24. 01. 2022.

Četrdeset zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj koristi PIS

U 2021. PIS implementiran je kod četiri nova korisnika te integriran sa ljekarničkim sustavom u tri zdravstvene ustanove u Hrvatskoj.

Završila je još jedna uspješna godine za IN2 grupu, pa tako i Sektor zdravstva i javne uprave, u kojoj se uz odlične poslovne rezultate možemo pohvaliti i dodatnim implementacijama PIS-a (Poslovnog Informacijskog Sustava).  

Riječ je o poslovnom informacijskom sustavu za podršku poslovanju zdravstvenih ustanova prilagođen zakonima, pravilima i načinu rada u Hrvatskoj te poslovnim procesima bolnica. Podrška je za praćenje nabave, materijalnoga knjigovodstva, računovodstva i financija u zdravstvenim ustanovama i podržava specifičnosti ljekarničkog poslovanja u dijelu evidencije lijekova i materijala, kontrole naručivanja te izvještavanja prema središnjim tijelima. PIS ukida potrebu za papirnatom evidencijom, osim one zakonski neophodne, te olakšava pristup papirnatim i e-kopijama poslovnih dokumenata. Sigurnost podataka je zajamčena, a njihovo pretraživanje brzo i lako, prema različitim kriterijima.  

Razvijeno je nekoliko različitih PIS sustava namijenjenih zdravstvenim i drugim ustanovama kako bi PIS bio pogodan za ustanove različitih veličina i složenosti. U 2021. godini, sustav je u potpunosti implementiran kod četiri nova korisnika te integriran sa ljekarničkim sustavom u tri zdravstvene ustanove. PIS je implementiran u OB Slavonski Brod, KBC Split, Dom zdravlja Krapinsko-zagorske županije i Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske toplice. Integracija sa ljekarničkim sustavom EdBorel izvršena je u ustanovama KBC Split, KB Merkur i OB Zabok. 

PIS koristi sveukupno četrdeset zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj. 

IN2 PIS timu zahvaljujemo i čestitamo na odrađenim implementacijama i integracijama, a našim korisnicima na povjerenju koje iskazuju prema IN2 grupi, našim proizvodima i rješenjima.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.