12. 06. 2018.

eCommerce projekte IN2 grupe osnažilo je partnerstvo s Magentom

IN2 grupa sklopila je partnerstvo s Magentom vodećim globalnim pružateljem e-commerce rješenja za web trgovine tržišta krajnje i poslovne potrošnje. IN2 je tako postao Magento Solution Partner a suradnja s Magentom dio je strategije širenja IN2 grupe u segmentu poslovnih i tehnoloških rješenja koja omogućavaju našim klijentima razvoj poslovanja i konkurentnost u području digitalne ekonomije, prvenstveno eCommerce rješenja.

Ecommerce sektor na globalnoj razini raste velikom brzinom, a zadnjih godina primjećuje se i značajan napredak u razvoju online trgovine i na hrvatskom te regionalnom tržištu. Sudionici današnjeg tržišta imaju sve veću potrebu za jačanjem i razvojem online i omnichannel strategija. U svrhu što kvalitetnije podrške klijentima u tim nastojanjima, odabrana je suradnja s Magentom, čiju platformu i eCommerce rješenja koristi preko 260 000 partnera diljem svijeta i broj jedan je e-commerce rješenje po svojoj zastupljenosti u svijetu. 

Gotovo svaka treća trgovina u cijelom svijetu koristi Magento kao platformu za online trgovinu što je čini najpopularnijom open - source platformom.
Ključ uspjeha web store-a je stvaranje jedinstvene i privlačne stranice, a Magentove ključne funkcionalnosti omogućavaju kreiranje sveobuhvatnih scenarija kupnje i narudžbe - prilagođenog ponašanju pojedinog kupca na stranici, njegovoj povijesti i navikama kupnje. To je omogućeno bogatim setom funkcionalnosti za pretragu proizvoda poput konfigurabilne pretrage i slojevite navigacije, detaljnih stranica proizvoda s velikim brojem slika, opisima i atributima, integriranim usporedbama i recenzijama proizvoda i automatiziranim cross-sell i upsell-om.
Tu su i dodatne funkiconalnosti koje Magento ističu pred konkurecijom. Jednsotavno upravljanje sadržajem, responzivan dizajn, veliki broj vrsta promocija, jednostavno uprvljanje narudžbama kupaca, podržani svi načini plaćanja i načini dostave.

Čvrstu prisutnost s Core IT sustavima kod klijenata u nizu poslovnih vertikala poput maloprodaje, veleprodaje i distribucije, proizvodnje, telekoma, energije, , IN2 grupa dodatno osnažuje suradnjom na ecommerce projektima. Naš je cilj biti pravi izbor tvrtkama koje pokreću ili su već u procesu digitalne transformacije, uvode odnosno unapređuju svoju digitalnu prisutnost i kanale prema svojim korisnicima, kupcima i partnerima. Povezivanjem portfelja ecommerce rješenja sa znanjem i iskustvom u Core IT sustavima (ERP, CRM, Custom development) i integracijskim platformama, omogućeno je zaokruženo planiranje i sveobuhvatna implementacija.