26. 04. 2012.

IBIS bogatiji za još jedan modul

Integrirani bolnički informacijski sustav (IBIS) tvrtke IN2 proširen je za modul Kontrola kvalitete. Radi se o modulu razvijenom u svrhu praćenja unapređenja kvalitete zdravstvenih ustanova. Uz kliničke pokazatelje kvalitete, obuhvaćeno je praćenje i analiza neočekivanih neželjenih događaja i sigurnosti pacijenta kao prevencija neželjenih djelovanja bolničke skrbi te duljina i cijena liječenja.

Predstavljanje novog modula održano je u Hypo centru 24.4.2012., a u sklopu tog predstavljanja prikazane su i nove mogućnosti postojećeg modula Upravljanja bolnicom koji omogućava detaljnu analizu poslovanja bolnice te višu kvalitetu pružanja zdravstvene usluge.

Prezentaciji su prisustvovali zdravstveni djelatnici zaduženi za upravljanje i organizaciju bolničkog poslovanja: pomoćnici ravnatelja bolnica, IT voditelji, pomoćnici ravnatelja za kvalitetu, voditelji računovodstva i financija te glavne sestre.

Sudionici su pokazali interes za predstavljenim modulima koji automatiziraju bolničke procese, pružaju cjeloviti uvid u bolničko poslovanje te kao krajnji cilj povećavaju kvalitetu medicinske usluge.