26. 04. 2012.

IBIS bogatiji za još jedan modul

Integrirani bolnički informacijski sustav (IBIS) tvrtke IN2 proširen je za modul Kontrola kvalitete. Radi se o modulu razvijenom u svrhu praćenja unapređenja kvalitete zdravstvenih ustanova. Uz kliničke pokazatelje kvalitete, obuhvaćeno je praćenje i analiza neočekivanih neželjenih događaja i sigurnosti pacijenta kao prevencija neželjenih djelovanja bolničke skrbi te duljina i cijena liječenja.

Predstavljanje novog modula održano je u Hypo centru 24.4.2012., a u sklopu tog predstavljanja prikazane su i nove mogućnosti postojećeg modula Upravljanja bolnicom koji omogućava detaljnu analizu poslovanja bolnice te višu kvalitetu pružanja zdravstvene usluge.

Prezentaciji su prisustvovali zdravstveni djelatnici zaduženi za upravljanje i organizaciju bolničkog poslovanja: pomoćnici ravnatelja bolnica, IT voditelji, pomoćnici ravnatelja za kvalitetu, voditelji računovodstva i financija te glavne sestre.

Sudionici su pokazali interes za predstavljenim modulima koji automatiziraju bolničke procese, pružaju cjeloviti uvid u bolničko poslovanje te kao krajnji cilj povećavaju kvalitetu medicinske usluge.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.