21. 07. 2020.

IGEA: Ponosno predstavljamo novu web stranicu!

Tijekom gotovo 30 godina rada, IGEA je razvila brojna rješenja koja dokazuju, ne samo kvalitetu softvera, već i značajno industrijsko i domensko znanje naših stručnjaka. Kako bi ih mogli pregledati na jednostavniji i oku ugodniji način, unaprijedili smo web stranicu. Želja nam je da do ključnih informacija dođete što brže i dobijete ideje za razvoj svog poslovanja.

Kako implementacija i primjena geografskih informacijskih sustava (GIS) predstavljaju dominantno područje rada i ekspertize Igee, posebno ćemo naglasiti da pogledate IGEO GIS  platformu. IGEO je web bazirano GIS rješenje za kreiranje i uređivanje prostornih podataka i kartografskih prikaza, te analizu, prezentaciju i razmjenu podataka. IGEO je srce i duša brojnih GIS portala i Servisa o čijoj kontinuiranoj nadogradnji i unapređenju brinemo godinama - kao i o interoperabilnosti i maksimalnom korištenju prostornih podataka svih dostupnih izvora. 

Neki od naših Enterprise GIS transakcijskih sustava dobitnici su posebnih priznanja pa su našli svoje mjesto bok uz bok rješenjima u područjima u kojima je IGEA prisutna od samih početaka njihove informatizacije: Zemljišna administracija, Upravljanje predmetima, Obrtni registar, Upravljanje imovinom

Ono s čime se IGEA najviše ponosi su zaposlenici, stručnjaci čije iskustvo zaista čini razliku. Igeači pružaju vrhunske usluge i ne isporučuju „samo softver“, već i značajno industrijsko i domensko znanje.

Da ne duljimo, sve to i mnogo više možete pročitati na novoj IGEA web stranici. Ugodno pregledavanje! 

www.igea.hr
Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.