20. 06. 2012.

IN2 i Aldata implementirali G.O.L.D. Stock u Atlantic Brandsu

Projekt implementacije proizvoda za upravljanje skladištem „G.O.L.D. Stock" u beogradskoj tvrtki Atlantics Brands u vlasništvu Atlantic grupe službeno je završen u ponedjeljak.

U današnjim tržišnim uvjetima za uspjeh tvrtki presudno je smanjenje troškova, za koje je odlučujući faktor učinkovitost lanca nabave koji kod distributera uključuje i skladišta. Uvođenjem WMS (Warehouse data management) rješenja, tvrtke mogu smanjiti troškove logistike koji predstavljaju znatan dio prodajne cijene proizvoda i povećati učinkovitost svoji operacija.

Atlantic Brands je u tu svrhu izabrao G.O.L.D. Stock, softversko rješenje Aldate - vodeće svjetske tvrtke za optimizaciju poslovnih procesa u lancu nabave od dobavljača do potrošača s kojom IN2 grupa ima sklopljen ugovor o strateškom partnerstvu i razvojnoj suradnji za područje RH. Na projektu su radili stručnjaci IN2 Zagreb, IN2 Beograd i Aldata Slovenija radili tijekom pet mjeseci, a skladište Atlantic Brandsa je tijekom 15 dana produkcijskog rada isporučilo 5000 paleta robe kupcima bez zastoja i odstupanja u količini.

Ova implementacija nastavak je uspješne suradnje s IN2 grupe s Atlantic grupom, jer je IN2 ranije implementirao identično rješenje u Zagrebu.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.