11. 07. 2017.

IN2 organizira BESPLATNU RADIONICU - Napredni analitički i vizualizacijski alati

Softverska tvrtka IN2 13.07. organizira besplatnu radionicu upoznavanja s naprednim analitičkim i vizualizacijskim alatima za sve zainteresirane koji žele znati više o ovoj tematici.

Radionica predstavlja nastavak na konferenciju „Digitalna transformacija distributera plina i pružatelja vodnih usluga u RH“ održanu početkom lipnja. Jednu od prezentacija na toj konferenciji održao je dr. Leo Mršić iz tvrtke IN2Data, koji je prezentirao mogućnosti alata Tableau kroz predavanje „Analitički alati u Internet Cloud-u na primjeru iz vodoopskrbe“.

Na predavanju je bilo moguće vidjeti primjere interaktivnih karata, grafikona i info panela s analizom potrošnje vode uz segmentaciju korisnika, detekciju anomalija, planiranje kapaciteta, predviđanje potrošnje i prediktivno održavanje.

Na besplatnoj radionici sudionici će moći uživo vidjeti detaljni prikaz kako napraviti karte i grafikone pokazane na prezentaciji te načine korištenja alata za različite druge primjene.

Kroz tri sata druženja, koliko je predviđeno trajanje radionice, sudionici će imati priliku razgovarati sa stručnjacima s višegodišnjim iskustvom u naprednoj analitici i vizualizaciji.

Svi polaznici steći će pravo (uz registraciju) na ograničenu licencu za korištenje Tableau alata.