28. 05. 2018.

IN2 sudjeluje na konferenciji koja nas vodi u budućnost

Future Tense konferencija će 2. listopada 2018. u Zagrebu ugostiti vodeće svjetske futurologe, koji će predstaviti svoja viđenja budućnosti, dok će predsjednica Uprave IN2, Katarina Šiber Makar, sudjelovati u panelu o mogućnostima primjene futurističkih predviđanja u poslovnim modelima.

Naglasak konferencije bit će na generalnim futurološkim predviđanjima, ali i temama kao što su budućnost poslovanja, pametni gradovi budućnosti, novi načini plaćanja i budućnost hrane - teme koje su za IN2 važne već sada.

"Svijet se nepovratno mijenja kako u socijalno-društvenom smislu, tako i kroz pojavljivanje novih poslovnih modela digitalne ekonomije, u čemu je tehnologija ključni pokretač. IN2 prepoznaje i prati nadolazeće trendove i uvodimo ih u svoja softverska rješenja kroz inovacije u segmentu umjetne inteligencije, interneta stvari, pametnih gradova i drugih digitalnih rješenja. Sretni smo što smo dio Future Tense konferencije i imamo priliku potaknuti poslovnu zajednicu na aktivno promišljanje budućnosti i što konkretniju poslovnu i tehnološku prilagodbu rapidnim promjenama.“ – Katarina Šiber Makar, CEO

U skladu s tematikom konferencije, dio kotizacija za konferenciju bit će moguće kupiti i putem kriptovaluta - Bitcoina, Ripplea i Ethera, a ovdje pročitajte više informacija o Future Tense konferenciji.