03. 07. 2012.

IN2 slavi 20 godina postojanja

IN2 je jučer obilježio jubilarnu dvadesetu godišnjicu postojanja i uspješnog poslovanja.

Osnovan 2. srpnja 1992. godine u Zagrebu, IN2 je unatoč skromnim početcima tijekom 20 godina izrastao u najveću hrvatsku softversku tvrtku koja kao grupa u regiji zapošljava više od 400 ljudi u devet tvrtki. U svojoj povijesti IN2 razvio je niz svojih i implementirao niz partnerskih rješenja odradivši tako niz zahtjevnih projekata u javnom sektoru, financijama, zdravstvu, gospodarstvu i drugim područjima.

Čak i nakon što je Hrvatsku pogodila kriza, IN2 nije prestao ostvarivao dobit i zapošljavati nove softverske inženjere koji se u pravilu educiraju u internom edukacijskom centru, a kao potvrdu dobrog poslovanja tvrtka je dobila priznanja među kojima i Zlatnu kunu prošle godine.

S obzirom da je vrijeme godišnjih odmora, svoj dvadeseti rođendan IN2 proslavio je u krugu svojih zaposlenika, dok će proslavu na koju će biti pozvani klijenti, partneri, mediji, suradnici i dugogodišnji prijatelji tvrtke organizirati na jesen.

Pregled najvažnijih događaja u IN2 po godinama može se vidjeti ovdje.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.