29. 07. 2020.

IN2 unapređuje nacionalni sustav e-Naručivanje Republike Slovenije

Krajem srpnja IN2 i Nacionalni institut za javno zdravlje Republike Slovenije (NIJZ) potpisali su produženje ugovora za održavanje i unapređenje sustava e-Naručivanje.

Ugovor za održavanje i nadogradnju postojećeg sustava potpisan je na razdoblje od 3 godine. Završna faza pripreme isporuke nove verzije sustava e-Naručivanje je u tijeku. Osim informatizacije većeg broja poslovnih procesa, korisnicima će novi sustav pružiti dodatne funkcionalnosti među kojima se posebno ističe mogućnost direktne komunikacije između obiteljskih liječnika i liječnika specijalista.

Nastavak dugogodišnje suradnje s NIJZ-om od posebnog je značaja za IN2-ovce jer je to prvi izvozni projekt Sektora zdravstva IN2 grupe čiji je uspjeh bio početak brojnih izvoznih poslova u području zdravstva na stranim tržištima. Ovo je treće unapređenje sustava e-Naručivanje i rezultat je aktivnog osluškivanja potreba krajnjih korisnika i promjena u vrlo složenom eko sustavu koje smo zajedno s naručiteljem prepoznali i pravovremeno krenuli u realizaciju.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.