23. 09. 2021.

Ivana Soljačić nova savjetnica Uprave IN2 grupe za strategiju i ljudske potencijale

Dugogodišnja stručnjakinja za upravljanje organizacijskim razvojem i ljudskim potencijalima Ivana Soljačić pridružila se menadžerskom timu IN2 grupe.

S 20 godina iskustva u razvoju poslovanja s naglaskom na organizacijskom razvoju, razvoju zaposlenika i menadžera, brendiranju poslodavca i upravljanju karijerama, Ivana Soljačić preuzela je poziciju savjetnice Uprave IN2 grupe za strategiju i ljudske potencijale.

Iskustvo je stjecala na različitim pozicijama u Hrvatskom Telekomu, gdje je obnašala i funkcije direktorice u ljudskim potencijalima, ali i u osnovnom poslovanju kao direktorica centara za podršku privatnim i poslovnim korisnicima. U IN2 grupu dolazi s pozicije direktorice ljudskih potencijala HŽ Infrastrukture. Njena će uloga biti oblikovanje i implementacija strategije organizacijskog razvoja te karijera zaposlenika i menadžmenta IN2 grupe kao podrška rastućem timu i izvrsnim rezultatima koje grupa ostvaruje na poslovnom planu.

„Strateško upravljanje internim organizacijskim razvojem postaje sve važnijim zadatkom kompanija koje žele ostvariti ne samo dobre poslovne rezultate, nego i osigurati poticajno radno okruženje koje će okupiti kvalitetne stručnjake. S puno entuzijazma dolazim u IN2 grupu i veselim se radu u ovom perspektivnom i dinamičnom timu“, izjavila je Ivana Soljačić.

„IN2 grupa ostvaruje najbolje poslovne rezultate otkako postoji i važno nam je da naš interni razvoj prati taj poslovni zamah“, kaže Denis Jašarević, predsjednik Uprave IN2 grupe. „Stvaranje kvalitetnog radnog iskustva za naše sadašnje i buduće stručnjake, osiguranje njihovog profesionalnog razvoja i osobnog rasta osnovni je preduvjet kontinuirano uspješnog poslovanja. Iako smo i dosad u to ulagali znatan trud, vjerujemo da će nam Ivanino iskustvo pomoći da budemo još bolji.“

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.