23. 03. 2012.

Oracle days 2012 - tehnološki dan: IN2 prezentirao proširenje EBS-a modulom za komunalna poduzeća

Tehnološki dan ovogodišnje Oracleove konferencije Oracle days 2012. poslužio je kao prilika za prikaz brojnih case study slučajeva, među kojima se našao i primjer primjene INkom2 rješenja.

Riječ je o rješenju namijenjenom komunalnim tvrtkama s periodičnim fakturiranjem koje je u potpunosti integrirano s Oracle E-Business Suiteom i koje objedinjuje snagu svjetskog ERP rješenja i podršku procesima specifičnima za tvrtke u regiji.

U 45-minutnoj prezentaciji, koju su održale direktorica Sektora standardnih aplikacija Ivanka Zadro i softverska inženjerka Nina Marević, moglo se vidjeti kako INkom2 u konkretnom case study primjeru osim što podržava standardne procese komunalnih poduzeća, koristi i razne standardne funkcionalnosti EBS-a dodatno prilagođene klijentu poput obračuna kamata, opominjanja, sumnjivih i spornih potraživanja. U okviru rješenja podržan je i proces izrade prijedloga za utuženje i praćenje tužbi. Kroz nekoliko demonstracija okupljeni su mogli vidjeti kako se radi o rješenju s visokom razinom parametriziranosti odnosno podesivosti.

Za kraj vrijedi dodati kako je rješenje u ovom trenutku potpuno spremno i za neke opcije koje se još ne koriste, poput uvođenja eRačuna ili Software as a Service (SaaS) modela korištenja.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.