08. 11. 2022.

Projekt u doba korone: Nadogradnja sustava Centralne banke Bosne i Hercegovine

IN2 grupa je na tenderu Centralne Banke BiH izabrana za nadogradnju aplikativnog sustava banke na aktualne verzije Oracle infrastrukture.

Projekt je tehnološki bio vrlo izazivan jer se radilo o aplikacijama koje su koristile aplikativnu infrastrukturu za koju je 2005. godine službeno od strane Oracle završena podrška. Predviđao je uspostavljanje nove Oracle infrastrukture na više novih servera, dvije lokacije, sa uspostavom arhitekture visoke dostupnosti.

Aplikativna nadogradnja je obuhvaćala desetak aplikacija sa više od 300 formi i 600 izvještaja. Kako su aplikacije ključne za poslovanje banke, bilo je potrebno planiranje i izvedba s minimalnim utjecajem na operativni rad banke, bez mogućnosti prekida u redovnom poslovanju.

Sve to je predviđalo poštivanje strogih sigurnosnih politika banke.

I onda se dogodila korona.

Projekt u doba korone je za IN2 i za banku bio poseban izazov. Izazov, koji je zahvaljujući izuzetnom povjerenju i razumijevanju između partnera, nesebičnom zalaganju svih uključenih članova tima banke i izvođača, i zrnce sreće, uspješno priveden kraju ove jeseni.

Infrastrukture i aplikacije banke su sada na najnovijoj tehnološkoj osnovici, uz značajno unapređenje sigurnosti cijelog aplikativnog sustava.

02. 11. 2022.

IN2 grupa sponzor najvećeg PMI događaja u regiji

Tim IN2 grupe vas poziva da nas 8.11.2022. dođete pozdraviti na PMI Forum, najveću regionalnoj konferenciju o projektnom menadžmentu posvećenoj razvoju i unapređenju profesije projektnih menadžera te širenju znanja i vještina projektnog menadžmenta.

Saznaj više
News Image
Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.