21. 06. 2012.

Unaprijeđeno Opus*ERP rješenje u Oktal Pharmi

Dugogodišnja suradnja tvrtki Oktal Pharma i IN2 nastavljena je početkom ožujka kad je ugovoren projekt čiji je cilj povećanje efikasnosti u prodaji i računovodstvu, odnosno pri obradi naknadnih odobrenja i odobravanja kupaca temeljem ranijeg zatvaranja obveza po ispostavljenim računima (tzv. cassa sconto).


Funkcionalnom nadogradnjom već implementiranog IN2-ovog rješenja Opus*ERP osigurat će se podaci za razvoj izvještajnog sustava i bolje upravljanje profitabilnošću proizvoda i kupaca, te posebice unaprjeđenje odnosa s kupcima. Tijekom provedbe projekta, primijenjen je fazni pristup, te su članovi projektnog tima IN2 od ožujka do sada uspješno isporučili funkcionalnosti prve dvije faze. Konkretno, radi se o uvođenju zakonski usklađenih obrazaca financijskog odobrenja i instalaciji funkcionalnosti obračuna cassa sconto-a.

U tijeku je provedba treće faze, koja će rezultirati razvojem funkcionalnosti obračuna naknadnih odobrenja za promet i akcije.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.