07. 12. 2021.

Uspješno završen projekt implementacije IN2 IBIS-a u Klinički bolnički centar Split

Službenom primopredajom implementacijske faze između KBC-a Split i IN2, uspješno je završen projekt implementacije integriranog bolničkog informacijskog sustava (IBIS) u ovaj klinički bolnički centar.

Davanjem povjerenja IN2, vodstvo Kliničkog bolničkog centra Split odlučilo se za informacijski sustav koji koristi čak 46 domaćih zdravstvenih ustanova, uključujući i sve kliničke bolničke centre u Hrvatskoj. Rad na projektu započeo je 1. prosinca 2020., a u vrlo kratkom roku, već početkom ožujka 2021., sustav se počeo svakodnevno koristiti. Nakon toga nastavljena je daljnja konfiguracija sustava poslovnim procesima korisnika te implementacija dodatnih specijalističkih modula. Svega godinu dana kasnije cijeli ovaj složeni sustav finaliziran je isporukom dodatnih modula i konačnih podešenja.

„Bio je ovo složen i izazovan projekt. U trenutku produkcije, na terenu je istovremeno bilo pedesetak naših ljudi te tridesetak vanjskih suradnika. Naše je zadovoljstvo uspješno završenim poslom tim veće jer je upravo naše rješenje, IN2 integrirani bolnički informacijski sustav, ono koje je premoćno najveći broj zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj prepoznalo kao najkvalitetnije“, rekla je Andrea Rađenović Petrinović, voditeljica BIS projekta.    

„Izuzetno smo zahvalni našim timovima koji su radili na implementaciji bolničkog, laboratorijskog i poslovnog informacijskog sustava, razvojnim inženjerima, sistemskoj i prodajnoj podršci, djelatnicima KBC-a Split, kao i svima onima bilo koji su na bilo koji način pridonijeli još jednom uspješnoj priči iz zdravstva“, zaključio je Ivan Džolan, voditelj IBIS projekta.  

Više o rješenju: IBISNaše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.