25. 05. 2018.

Zlatna košarica: IN2 grupa proglašena Tehnološkim dobavljačem godine

Na svečanoj dodjeli nagrada Zlatna košarica 2018, održanoj sinoć u zagrebačkom Westinu, proglašena su najbolja ostvarenja u sektorima maloprodaje i industrije robe široke potrošnje za 2017. godinu. IN2 grupa osvojila je nagradu u kategoriji Tehnološki dobavljač godine kao tvrtka čije su inovacije u 2017. godini u najvećoj mjeri unaprijedile prodaju, profitabilnost, efikasnost i reputaciju maloprodavača, distributera ili proizvođača u FMCG sektoru.

Zlatna košarica prestižna je nagrada koju treću godinu zaredom u šest različitih kategorija dodjeljuje specijalizirani magazin za maloprodaju i FMCG industriju Ja TRGOVAC. Ovo je druga Zlatna košarica za IN2, a ovaj put je IN2 grupi dodijeljena za rješenje za upravljanje marketinškim budžetima i aktivnostima u prodaji, IN2 TMA.

IN2 TMA aplikacija kao softversko rješenje implementirano je u Atlantic Grupi u okviru šireg projekta pod nazivom Marketing expenses management. Uspješna implementacija TMA aplikacije u Distributivnoj kompaniji u Hrvatskoj i rezultati povećanja efikasnosti i transparentnosti podatka prepoznati su na razini Atlantic Grupe te je implementacija iste postala dio opće strategije ITa za sve Distributivne kompanije u ostalim zemljama. IN2 TMA projektni tim se ovim putem zahvaljuje partneru Atlantic Grupi na odličnoj suradnji na samom projektu koja je uvelike doprinijela uspješnoj implementaciji rješenja, kao i za velik angažman u pripremi za natjecanje za Zlatnu košaricu.

Sve kategorije nagrada odnosile su se na poslovna ostvarenja u 2017. godini pri čemu su osobito vrednovani doprinosi u pogledu kvalitete investicija, otvaranja novih prodajnih objekata i novih radnih mjesta, ulaganje u proizvodne pogone, provedene akvizicije te ukupan doprinos unaprjeđenju sektora kroz stvaranje dodane vrijednosti za tržište i potrošače. Svečanost je održana pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Čestitke svim dobitnicima u ostalim kategorijama.

Više o Zlatnoj košarici