21. 04. 2023.

Upoznajte novog predsjednika Uprave IN2 grupe Ivana Gabrića

Prethodna godina je za IN2 grupu bila uspješna na svim poslovnim razinama, zahvaljujući našim zaposlenicima, zajedništvu, stručnosti, izvrsnosti i snazi naše grupacije. Sigurni smo da ćemo u 2023. godini ostvariti još bolje rezultate u čemu će nam svakako pomoći i novi predsjednik Uprave IN2 grupe Ivan Gabrić.

IN2 grupa ima novog predsjednika Uprave Ivana Gabrića, koji će se pridružiti Sanji Svilokos, članici Uprave za poslovanje, i Snježani Stanković, članici Uprave za financije u upravljačkom timu grupacije. 

Ivan Gabrić gotovo trideset godina radi u ICT sektoru, od čega posljednjih devetnaest godina na upravljačkim pozicijama kompanija poput Combisa i A1 telekoma. Zahvaljujući svojem bogatom poslovnom iskustvu Ivan Gabrić je dobro upoznat s IT industrijom i regionalnim tržištem, dugi niz godina radio je na razvijanju kompleksnih ICT usluga i rješenja za niz različitih industrija. Tijekom cijele karijere radio je na razvoju tehnoloških poslovnih rješenja i plasiranju usluga na tržište, a uvijek je bio predan razvoju stručnjaka te mladih talenata u svojim timovima.  

„Iznimno se veselim dolasku u IN2 grupu, jednu od najvećih i najuspješnijih kompanija u IT sektoru Hrvatske i regije. Vjerujem da će moja pozitivna energija, visoka motiviranost za postizanjem ciljeva i otvorena dvosmjerna komunikacija biti pokretač novih poslovnih uspjeha. Moj je cilj podržati rast grupacije, nastaviti jačati odnose s postojećim korisnicima te pokrenuti nove projekte s novim korisnicima. Mi smo snažna grupacija koju čine prije svega naši zaposlenici, točnije njih 650 u pet poslovnih jedinica u deset tvrtki u sklopu IN2 grupe. Želja mi je da i u budućnosti rastemo kao grupacija s našim zaposlenicima, korisnicima i tržištem u cjelini“, izjavio je Ivan Gabrić, predsjednik Uprave IN2 grupe. 

Poslovni rezultati IN2 grupe za 2022. pokazuju kontinuirani rast poslovanja grupacije. IN2 grupa gradi dugoročne odnose sa svojim korisnicima i postiže izvrsnost u pružanju usluga zahvaljujući odličnim timovima stručnjaka. 

„Drago nam je što će Ivan Gabrić svojom ekspertizom, raznolikim iskustvom i novim idejama dodatno ojačati naš upravljački tim radi daljnjeg organskog i anorganskog rasta IN2 grupe“, istaknula je Katarina Šiber Makar, Senior Vice President for Business Development u CSI-ju i članica Nadzornog odbora IN2 grupe.  

IN2 grupa lider je u IT industriji cijele regije zahvaljujući svojem znanju, iskustvu, izvrsnosti, ali i činjenici da je dio međunarodne grupacije CSI koja je uvrštena u deset najboljih softverskih brendova u svijetu pa ima priliku dijeliti najbolje prakse i uvijek biti na izvoru novih trendova u ICT industriji.

S više od 30 godina iskustva IN2 grupa razvija softver za niz industrijskih vertikala, a iskustvo razvoja i implementacije rješenja stekla je u gotovo svim poslovnim granama. Grupa posluje u pet zemalja regije s više od 3000 klijenata te snažnim naglaskom na podršku kompanijama i organizacijama iz sektora gospodarstva, financija i osiguranja te zdravstva i javnog sektora. IN2 grupa, članica Juniper grupe, dio je Constellation Software Inc.

CSI je jedna od najsnažnijih globalnih ICT grupacija koja isporučuje softverska rješenja i gradi trajne odnose s klijentima diljem svijeta. CSI zapošljava više od 45.000 stručnjaka u tisuću ureda diljem svijeta te surađuje s više od 125.000 klijenata u više od 80 različitih vertikala u javnom i privatnom sektoru.  

Our websites use cookies to give you the best user experience possible. Please read our Privacy policy for more details. By browsing the website you agree to the Terms of use.