OSIGURANJE

Gotovo 30 godina razvijamo i implementiramo rješenja koja naše partnere u upravljanju financijskom imovinom, osiguranju i bankarstvu podržavaju u dominiranju na modernom financijskom tržištu. IN2 rješenja razvijana su prateći regulatorne zahtjeve i koristeći best practice standarde istovremeno zadržavajući fleksibilnost što omogućuje podršku u različitim pristupima upravljanja kao i uvažavanje specifičnosti korisnika.

IN2 svojom veličinom, godinama iskustva i kompetencijama osigurava sve potrebne resurse za potrebe analize poslovnih procesa i prijedloga optimalnog rješenja, implementacije, održavanja te nadogradnje sustava. Baza IN2 poslovnih konzultanata čije kompetencije osiguravaju brzu i učinkovitu komunikaciju sa poslovnim korisnicima, eliminiraju potrebu za detaljnom specifikacijom od strane korisnika i po potrebi omogućuju usluge solution providing-a. Brojni in-house moduli IN2 rješenja postali su referentna točka u daljnjim prilagodbama i implementacijama novih standarda u financijskoj industriji.

INsurance2 Osnovno rješenje

Danas je važno brzo prilagoditi ponudu osiguranja. INsurance2 omogućuje vašim zaposlenicima da sami stvaraju nove proizvode, unose ih u sustav i prilagođavaju portfelj usluga, bez dodatnog programiranja ili prilagođenog razvoja. To značajno skraćuje vrijeme uvođenja proizvoda na tržište i povećava fleksibilnost osiguravajućeg društva. Istodobno, fleksibilnost proizvoda podiže zadovoljstvo kupaca.

INsurance2 također se brine o svim postupcima vođenja registra kupaca, dokumentacije o proizvodu i ostalih dokumenata, dogovaranja i zaključivanja osiguranja, izračuna premija, izvještavanja i obrade šteta, računovodstva i financija te povezane proizvodnje i izvoza izvještaja.

Sve su to neizostavni zadaci svake osiguravajuće kuće, zbog čega ga nazivamo temeljnim rješenjem koje na jednom mjestu podržava sva imovinska, životna, zdravstvena i sve druge vrste osiguranja. 

INsurance2 pouzdano je rješenje, provjereno kod najvećih osiguravajućih društava u regiji. Potpuno je kompatibilno sa suvremenim zahtjevima za uvoz i izvoz podataka svih kanala komunikacije sa osiguranicima. Može se uvoditi i postupno, u pojedinačnim serijama.


Skalabilnost

INsurance2 primjeren je za sve veličine organizacija i prikladan za sve faze životnog ciklusa društva – kod osiguravajućih društava koja tek započinju s radom ili uvode nova područja, kao i kod velikih etabliranih pružatelja osiguranja s milijunima osiguranika.


Nadzor i analitika

Mendžment osiguravajućeg društva dobiva mogućnost praćenja cjelokupnog poslovanja. Ugrađena prediktivna analitika omogućuje projiciranje rezultata i brzu akciju.

Povezivost

Rješenje je standardno integrirano s IN2 CRM i BusinessConnect operacijama i može se povezati s drugim pozadinskim sustavima i web uslugama. Ugrađen je u novu digitalnu platformu INsurance2.

Više o INsurance2

INsurance2 Digitalna platforma

Softverska platforma koja se dodaje povrh postojećih osnovnih i pozadinskih rješenja osiguravajućih društava.

Omogućava osiguravajućem društvu brže dodavanje novih mobilnih i digitalnih kanala, aplikacija i alata spajanjem na platformu, što je zadatak koji traje nekoliko sati – za razliku od povezivanja novih aplikacija ili web portala i trgovina izravno na CRM, core ili BI rješenja, što traje mjesecima. Također, eliminira potrebu pojedinačnog objedinjavanja podataka između ovih zasebnih sustava.

IN2 Digitalni kupac

INsurance2 Digitalni kupac je CRM rješenje temeljeno na gotovo 30 godina iskustva u razvoju softvera za osiguravajuća društva svih veličina. Temelji se na otvorenoj arhitekturi podržanoj bogatim skupom sučelja za jednostavnu integraciju s drugim IT sustavima.

Fleksibilnost sustava osigurava primjenjivost u raznim poslovnim aktivnostima; od internetske prodaje, upravljanja dokumentima, generiranju izvješća, interaktivnoj suradnji nekoliko tisuća korisnika i brojnim drugim.

INsurance2 Digitalni kupac u potpunosti je prilagođen specifičnim potrebama svakog korisnika, a dosad je uspješno implementiran u više od dvadeset osiguravajućih društava u Europi.

INsurance2 Digitalni kupac omogućuje:

  • integraciju s društvenim mrežama, višekanalnu komunikaciju i sinergijski učinak
  • automatizirani prodajni postupak
  • ciljani marketing s naprednim praćenjem navika kupaca
  • upravljanje pozivnim centrom, s podrškom za ulazne i izlazne procese
  • detaljne prilagodbe na kontrolnim pločama i izvješćima
  • pravovremenu i učinkovitu korisničku podršku
  • portale za korisnike i krajnje klijente.


Više o INsurance2 Digitalni kupac

Izdvojene reference

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, komercijalni gospodarski IT projekti, kao i projekti u područjima osiguranja i financija, koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana i gospodarskih subjekata, najveće su dostignuće IN2 grupe.