Denis Jašarević
Predsjednik uprave
Denis Jašarević
Predsjednik uprave
Denis je cijelu karijeru proveo u dizajnu, razvoju i implementaciji informacijskih sustava u različitim industrijama poput automobilske, telekomunikacijske, izdavačke, produkcijske i distribucijske, zdravstvene, kao i u javnoj upravi. Radio je u nekoliko IT kompanija, a u počecima karijere bavio se i IT edukacijama. Menadžerske pozicije u IT-ju obnaša već više od 10 godina. U IN2 grupi radi posljednjih sedam godina, s fokusom na segment informacijskih sustava za zdravstvo i javnu upravu.
Snježana Stanković
ČLANICA UPRAVE ZA FINANCIJE
Snježana Stanković
ČLANICA UPRAVE ZA FINANCIJE
Pozicija članice Uprave za financije IN2 grupe prirodan je nastavak Snježaninog bogatog iskustva direktorice financija IT tvrtke u stranom vlasništvu kao i desetogodišnje revizorsko iskustvo u jednoj od vodećih konzultanskih kuća.
Sanja Svilokos
ČLANICA UPRAVE ZA POSLOVANJE
Sanja Svilokos
ČLANICA UPRAVE ZA POSLOVANJE
Sanja Svilokos cijelu je karijeru provela u tehnološkim kompanijama, gdje se razvijala na inženjerskim stručnim poslovima, kroz vođenje projekata, pa sve do upravljačkih pozicija. U IN2 grupi Sanja je od 2017., došavši na poziciju direktorice za istraživanje i razvoj novih digitalnih rješenja. Aktivno sudjeluje u transformaciji tvrtke te radi na širenju poslovanja i rastu IN2 grupe. Od 1. siječnja 2022. godine radi na poziciji članice Uprave za poslovanje.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.