11. 01. 2023.

Uspješno završen projekt u Oktal Pharmi Sarajevo

Još jedna implementacija IN2 OPUS*ERP rješenja, zajedno sa  sustavom INPlaće2 za upravljanje ljudskim potencijalima i obračunom plaća je uspješno završena. Ovaj puta je to u Oktal Pharmi Sarajevo.

Projekt je obuhvatio poslovne procese komercijale od nabave do fakturiranja kao i sve financijske i knjigovodstvene procese, HR procese i obračun plaća. OPUS*ERP je lokaliziran za tržište Bosne i Hercegovine, dok je sustav INPlaće2 već dugi niz godina prisutan na tom tržištu. Implementacija je obuhvatila i integraciju s vanjskim sustavima za WMS, e-banking i sustavom za fiskalizaciju. Ovim projektom Oktal Pharma Sarajevo je dobila integrirano rješenje za upravljanje poslovnim procesima, potpuni pregled poslovanja te brz i jednostavan pristup podacima što će zasigurno doprinijeti većoj efikasnosti i kvaliteti poslovanja. 

Ovim smo projektom našu dugogodišnju uspješnu suradnju sa Oktal Pharmom u Zagrebu, jednom od vodećih veledrogerija u Hrvatskoj i regiji, proširili i na Oktal Pharmu Sarajevo. U tijeku je i projekt implementacije novog ERP rješenja u Beogradu.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.