Bona Dea International Hospital dobila prestižni JCI certifikat vodeće svjetske akreditacijske agencije za kvalitetu u medicini

Od otvorenja ove najinovativnije bolnice u Azerbajdžanu 2018. godine, misija Bona Dea International Hospital je osigurati najviše standarde zdravstvenih usluga uz implementiranje inovacija na svim razinama, a u ostvarenju tog cilja oslanja se na jake europske partnere među kojima je i IN2 grupa.

Bona Dea International Hospital je u travnju ove godine dobila JCI (Joint Commission International) akreditacijski certifikat koji dodjeljuje JCAHO (Joint Commission on Accreditation of Healthcare Organizations), vodeća svjetska akreditacijska agencija za standarde kvalitete u području medicine. Bona Dea zadovoljila je 100% procijenjenih standarda kvalitete i potvrdila izvrsnost u procesima rada te brizi i sigurnosti pacijenata.

Ovaj prestižni certifikat i priznanje odnosi se na cijelu bolnicu i njezine procese koji su zadovoljili sve rigorozne kvalitativne zahtjeve, a IT sustav u tim procesima ima značajnu ulogu.

Ponosni smo što smo velikim projektom implementacije bolničkog i IN2 laboratorijskog informacijskog sustava dali zamjetan doprinos u kvaliteti rada ove bolnice i modernizaciji zdravstvene zaštite u Azerbajdžanu.

“Naš IBIS tim pruža podršku Bona Dea International Hospital od samog njenog otvaranja i zato smo posebno ponosni što smo sudjelovali u izgradnji visoke kvalitete usluge koju pruža pacijentima i olakšali krajnjim korisnicima rad u kompleksnom i specifičnom okruženju kao što je bolnica najnovije generacije. Pored standardne implementacije kompletnog BIS-a (Green Cube) i IN2 BioNet LIS-a tijekom prethodnih godina, razvili smo niz rješenja prilagođenih internacionalnom okruženju, kao i integracija s eksternim sustavima. Takvim pristupom je ostvarena veća efikasnost svih poslovnih i medicinskih procesa. Uspješan rezultat našeg rada se vidi i u maksimalnoj konačnoj ocjeni koju je akreditacijska komisija dala bolnici, a mi iz IN2 ćemo nastojati opravdati stečeno povjerenje i održati visok nivo poslovne suradnje u godinama koje dolaze.”

Nikola Ostojić, voditelj projekta implementacije, BIS konzultant u IN2 grupi 

IN2 grupa je projekt izgradnje i puštanja u rad ove inovativne bolnice podržavala od samih početaka projekta, kada je definiranje i postavljanje bolničkih procesa kroz konzultantske usluge IN2 stručnjaka počelo dok su još trajali građevinski radovi. Bolnički informacijski sustav je implementiran sa svim potrebnim medicinskim i financijskim modulima (29 modula), odrađene su integracije s internim i eksternim sustavima (6) kao i integracija IN2 BioNet LIS-a (4 modula). U projekt je također uključena redovna podrška i održavanje ovog kompleksnog sustava 24/7.

Share
Share

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe.

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe.