Namještaj Mima d.o.o. novi partner IN2 grupe

Sektor gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe potpisao je ugovor s Namještaj Mima d.o.o. za implementaciju IN2 aplikacija: IN2BPM uključujući i IN2eInvoice, IN2HR i OPUS*ERP sa svim svojim modulima, uključujući i POS kase te poslovno izvješćivanje (Power BI).

Projekt je formalno započeo krajem siječnja 2022., a unutar njega će se za Mima namještaj d.o.o. odraditi dva posebna modula, specifična za poslovanje trgovine namještajem, Ugovori za prodaju i reklamacije od kupaca i prema dobavljačima.

„Implementacija novog poslovnog sustava značajna je i izazovna promjena, naročito uz uvođenje nove valute. No, mi u Namještaju Mima, nikad nismo ustuknuli pred promjenama. Već više od 30 godina, hrabro i ustrajno radimo na poboljšanjima poslovnih procesa, ponude i širenju naše proizvodnje, a uz „vršnjaka“ kao što je IN2 grupa (s također 30 godina iskustva) uvjereni smo da je ovaj projekt tek početak uspješnog dugoročnog partnerstva.“, zaključila je Marina Marjanović, direktorica Namještaja Mima.

Uz standardne integracije IN2 aplikacija, BPM – OPUS*ERP, IN2HR – OPUS*ERP i eRačuni odradit će se i integracija OPUS*ERP-a s postojećom aplikacijom za proizvodnju te integracija OPUS*ERP-a s postojećim web-shopom MIMA Namještaja. Po završetku projekta očekuje se da korisnici dobiju cjelovito, integrirano rješenje za upravljanje poslovnim procesima, potpuni pregled poslovanja te brz i jednostavan pristup podacima.

„Zadovoljstvo nam je da imamo priliku implementirati IN2 aplikacije u tvrtku veličine MIMA Namještaj d.o.o. Svakako će biti izazov uskladiti procese aplikacija s postojećim procesima korisnika uz velike zakonske promjene oko uvođenja Eura koje stupaju na snagu u periodu trajanja projekta. Kako na projektu s IN2 strane rade stručnjaci s višegodišnjim iskustvom potpomognuti mladim snagama, a na drugoj strani surađujemo s motiviranim korisnicima vjerujem da će ovo biti uspješan projekt za obje strane“ – izjavio je Bruno Lekšić, voditelj ovog projekta.

Planirani završetak projekta i početak rada u aplikacijama je 1.1.2023. Važno je dodati da će se u sklopu ovog projekta po prvi put implementirati nova verzija Opus*ERP-a na APEX tehnologiji, a dodatni izazov je i činjenica da će ova implementacija odmah pokriti i uvođenje nove valute u Hrvatskoj – Euro.

Share
Share

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe.

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe.