Naši jubilarci u BIS-u

Sretni smo što su korisnici IBIS-a®, ponosnog nositelja znaka „Izvorno hrvatsko“ kao visokokvalitetnog proizvoda Republike Hrvatske, naši dugogodišnji partneri s kojima zajedno digitaliziramo i unaprjeđujemo hrvatsko zdravstvo. Zahvaljujemo im na ukazanom povjerenju i nadamo se još desetljećima uspješne suradnje.

Naša Ivana Mrazović posjetila je Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice. Ta je bolnica jedna od naših jedanaest zdravstvenih ustanova širom Hrvatske koja je obilježila svoj 10. jubilej korištenja našeg bolničkog informacijskog sustava (BIS) .

Kolega Krešimir Cindrić posjetio je KBC Osijek koji je obilježio 5. godišnjicu korištenja našeg BIS-a i Opću bolnicu „Dr. J. Benčević“ u Slavonskom Brodu koja je obilježila svoj 15. jubilej s nama. 

Čak jedanaest zdravstvenih ustanova širom Hrvatske u 2021. godini obilježile su zanimljive jubileje: godišnjice korištenja bolničkog informacijskog sustava (BIS) IN2 grupe. Ovaj sustav namijenjen je podršci radu poliklinika, stacionara i dnevnih bolnica u dijagnostici, liječenju i njezi pacijenata, a osim naših “jubilaraca”, koriste ga svi klinički bolnički centri i kliničke bolnice u Hrvatskoj, kao i većina općih i specijalnih bolnica u našoj zemlji. BIS od prošle godine nosi i znak „Izvorno hrvatsko“ kao visokokvalitetan proizvod Republike Hrvatske.

Opća bolnica Karlovac, Opća bolnica „Dr. J. Benčević“ u Slavonskom Brodu, Opća županijska bolnica Požega, Specijalna bolnica Daruvarske toplice, Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Thalassotherapija Crikvenica i Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Thalassoterapija Opatija tako obilježile su petnaestu godišnjicu korištenja ovog sustava. Desetu godinu korištenja obilježile su Specijalna bolnica Stubičke Toplice, a s nama su petu godinu KBC Osijek, Nacionalna memorijalna bolnica Vukovar, Opća županijska bolnica Vinkovci i Toplice Lipik – Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju. 

“Ponosni smo što su korisnici BIS-a naši dugogodišnji partneri, neki od njih su s nama od samih početaka digitalizacije hrvatskog zdravstva. To nam znači još više ove godine u kojoj slavimo vlastiti veliki jubilej, 30 godina postojanja. Drago nam je da toliko zdravstvenih ustanova prepoznaje da uz IN2 BIS mogu stalno nadograđivati svoje usluge i time omogućavati da naš zdravstveni sustav svakim danom napreduje na putu koji praktički ne bi bio moguć bez kvalitetne IT potpore”, rekao je Danijel Budaković, izvršni direktor Sektora zdravstva i javne uprave IN2. 

IN2 BIS se više od 25 godina, u suradnji s njegovim korisnicima, kontinuirano razvija i unapređuje te ga trenutno koristi skoro 30 000 krajnjih korisnika u 46 bolnica u Republici Hrvatskoj, čime je pokriveno 80% domaćih bolničkih kapaciteta.

Za uspjeh našeg bolničkog informacijskog sustava i njegovu ekspanziju najzaslužniji su zaposlenici IN2 grupe, ali i partneri koji su nas pratili na našem putu razvoja i ukazali povjerenje za implementacije i osmišljavanje najsuvremenijih rješenja.  

Zahvaljujemo im na ukazanom povjerenju i nadamo se još desetljećima uspješne suradnje.

Share
Share

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe.

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe.