Priznanje pozicije tržišnog lidera: Novi makedonski mirovinski fond odabrao je naš INvest2

WVP Group, značajna financijska grupacija koja posluje u 14 država diljem Europe, u Skopju je otvorila WVP penzisko društvo. Njihov WVP dobrovoljni mirovinski fond koristi naše INvest2 rješenje.

Austrijska financijska grupacija WVP prvenstveno je fokusirana na poslove u posredovanju u osiguranju. Prisutni su u svim zemljama SEE regije, a ovo im je prvi ulazak u poslovanje s mirovinskim fondovima. Razlog zbog koje su se odlučili za naše INvest2 rješenje čini nas posebno ponosnima. Preporuke postojećih korisnika INvest2 sustava drugih makedonskih mirovinskih fondova osnažile su dokazanu kvalitetu našeg rješenja na makedonskom tržištu mirovinskih fondova.

„Iznimno mi je bilo drago čuti kako su postojeći korisnici novim korisnicima prenijeli zadovoljstvo INvest2 rješenjem. Istaknuli su koliko im je rješenje važno, koliko je olakšalo svakodnevne procese rada, pratilo zakonske makedonske regulative… i WVP ga je zatražio!

U svakodnevnom radu s postojećim klijentom i s ciljem rješavanja otvorenih stvari, ponekad propustimo pozitivne teme o zadovoljstvu korisnika. Kada se one i komuniciraju u direktnom razgovoru s klijentom, uvijek nam je naravno drago, ali kad ih čujemo od treće strane još više dobiju na značaju i doživimo ih istinitijima. Lijepo je dobiti takvo priznanje za rad i trud.”

Biljana Petreska, konzultant u IN2 Skopje

Projekt je počeo početkom drugog kvartala, a krajem listopada ove godine naš INvest2 tim iz Sektora financija IN2 grupe dovršio je implementaciju nekoliko core modula za WVP penzinsko društvo. Time se broj društava koji upravlja mirovinskim fondovima povećao na pet. Svih pet društava su klijenti IN2 i korisnici INvest2 sustava koji pokriva sve poslovne procese upravljanja financijskom imovinom, kao i time povezanim upravljanjem odnosa s klijentima, vlasnicima udjela u fondovima kojima se upravlja.

„Ponosni smo što smo na makedonskom tržištu prepoznati kao pouzdan partner koji u vrlo kratkom vremenu može isporučiti gotovo rješenje i „know-how“ u industriji mirovinskih fondova.”

Matko Huljić, voditelj programa, Razvoj u Sektoru financija

Foto: Dio INvest2 tima Sektora financija IN2 grupe koji je radio na projektu

Share
Share

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe.

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe.