VIJESTI

07. 09. 2018.

Od rujna izrada geodetskih elaborata u potpunosti digitalizirana

SDGE, rješenje koje će geodetskim izvoditeljima pojednostaviti i ubrzati postupak provedbe digitalnih geodetskih elaborata, predstavljeno je danas u prostorima Državne geodetske uprave.

Saznaj više
News image
07. 09. 2018.

Završen projekt razvoja informatičke infrastrukture s ciljem pružanja učinkovitijih usluga u sustavu socijalne sigurnosti

Završetak projekta „Razvoj IT infrastrukture kao dio jačanja administrativnih kapaciteta i jačanje institucija za implementaciju regulativa u sustavu socijalne sigurnosti“, predstavljen je danas na svečanosti održanoj u prostorijama tvrtke IN2.

Saznaj više
News image
31. 08. 2018.

Novi projekt za Državnu geodetsku upravu

Ugovor za projekt „Razvoj aplikativnog rješenja i implementacije informacijskog sustava katastra infrastrukture (HR-KI) i jedinstvene informacijske točke (JIT)“ potpisan je danas u prostorima Državne geodetske uprave (DGU). Naručitelj projekta je DGU, a na javnom natječaju za nositelja projekta odabran je konzorcij IGEA d.o.o. (članica IN2 grupe) i Ericsson Nikola Tesla d.d.

Saznaj više
News image
22. 08. 2018.

Završen projekt „Razvoj jedinstvenog IT sustava za zatvorsku administraciju (ZPIS)“

Projekt Razvoj jedinstvenog IT sustava za zatvorsku administraciju (ZPIS) predstavljen je jučer na svečanosti održanoj u tvrtki IN2.

Saznaj više
News image
24. 07. 2018.

Završen projekt „Jačanje kapaciteta ljudskih potencijala državnog odvjetništva“

Projekt Jačanje kapaciteta ljudskog potencijala državnog odvjetništva/USKOK-a vrijedan 208.000 eura, predstavljen je danas na svečanosti održanoj u tvrtki IN2. Provođenje projekta traje od veljače 2017. do kolovoza 2018. godine, pri čemu je za prve dvije komponente zadužen IN2, a za treću komponentu SV Group.

Saznaj više
News image