Nova implementacija Medicus.Net programskog rješenja

U tijeku je implementacija Medicus.Net programskog rješenja naše MCS Grupe putem projekta Specijalne bolnice Priora u Čepinu.

U srijedu, 18. listopada, imali smo priliku biti na predstavljanju projekta Specijalne bolnice Priora i hotela Materra u Čepinu. Bolnica se prostire na veličini od 6.500 kvadrata, namijenjenom pružanju vrhunske usluge i liječenja iz područja plastične i rekonstruktivne kirurgije, urologije, dentalne medicine, oftalmologije i interne medicine. Unutrašnjost je opremljena prema najmodernijim i najboljim standardima svjetskih klinika.

Ono što je dodatno važno za nas i na što smo izuzetno ponosi, jest to da je u Priori u tijeku implementacija Medicus.Net programskog rješenja naše MCS Grupe, a namijenjeno je manjim privatnim bolnicama. Radi se o core sustavu za naručivanje i obradu pacijenata u cijeloj bolnici, kako za poliklinički tako i za stacionarni dio.
Medicus.Net pojednostaviti će unos podataka o pacijentima i razmjenu podataka unutar bolnice, optimizirati i automatizirati procese, uvesti mogućnost arhiviranja papirnate dokumentacije u digitalnom obliku i mogućnost centralnog arhiviranja, distribuciju slikovnog materijala, uvesti management alate za učinkovito upravljanje i portal za pacijente koji će unaprijediti korisničko iskustvo pacijenata i kvalitetu usluge u cjelini.

Da se radi o važnoj investiciji govori i to da su na predstavljanju projekta bili Ivan Gabrić, predsjednik Uprave IN2 grupe, Danijel Budaković; izvršni direktor Sektora zdravstva i javne uprave, Nikola Juranić, CEO MCS Grupe; Danko Marčinko, voditelj odjela poslovne analize u MCSu i voditelj ovog projekta, Mario Slaviček, direktor poslovnog razvoja u MCS-u, Denis Jager, glavni konzultant Sektor zdravstva i javne uprave i Siniša Košćina, glavni menadžer za razvoj poslovanja IN2 grupe, Matko Čeme, voditelj implementacije/podrške u Sektoru zdravstva i javne uprave, Krešimir Kuleš, voditelj projekata u IN2, jake snage IN2 grupe!

Projekt je hvale vrijedna investicija za cijelo područje Slavonije, ali i šire, gdje će vrhunski zdravstveni stručnjaci imati priliku dati svoj doprinos društvu putem liječenja i skrbi pacijenata.

Našom predanošću pridonosimo poboljšanju kvalitete zdravstvenog sustava i olakšavamo rad zdravstvenih stručnjaka.

Posvećeni smo izvrsnosti u poslovanju!

Share
Share

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe.

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe.